Kuchár odporúča
- Fitness šalát (šunka, olivy, paradajky uhorka, jogurt. dressing, toast)
(A : 1, 3, 7) 250 g - Spaghetti Aglio, Olio – peperoncino
(A : 1, 3, 7) 400 g - Tagliatelle so smotanovo-dubákovou omáčkou, parmezánom a čerstvými bylinkami
(A : 1, 3, 7) 450 g - Grilované filety zo pstruha, pučené zemiaky s petržlenom, mrkvový šalát s jablkom
(A : 4, 7) 200/200/150 g - Pečený losos s restovaným listovým špenátom, zemiaky s maslom a kôprom
(A : 4, 7) 150/50/200 g - Bravčová panenka na grile s dubákovou omáčkou, pečené zemiaky v šupke s bylinkovým maslom
(A : 1, 7) 150/100/200 g - Hovädzie filety zo sviečkovice na zelenom korení, pučené zemiaky s červenou cibuľou
(A : 1, 7) 150/250 g - Tatársky biftek
(A : 3, 10) 100 g( *Konzumácia na vlastnú zodpovednosť, tepelne neupravené.
Neodporúča sa, aby tepelne nespracované mäso a vajcia
konzumovali deti, tehotné ženy, dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou.)